Reducere!

949,99 lei 825,00 lei

Descriere

Informații despre produs “Microsoft Office Home and Business 2016”

Cu Microsoft Office Home and Business 2016, aveți baza perfectă pentru a face toate lucrările de birou rapid și profesional. Veți obține cele mai recente versiuni de aplicații Office cunoscute Word, Excel, PowerPoint, OneNote și Outlook. Indiferent dacă creați formulare de scrisori, proiectați prezentări, gestionați e-mailuri sau urmăriți termene, Office 2016 Home and Business vă va ajuta eficient.

În centrul biroului Home and Business 2016 se află rețeaua de utilizatori prin serviciul Cloud. Fișierele pot fi preluate, editate și distribuite de oriunde. Aplicațiile Office sunt proiectate pentru a vă ajuta cel mai bine în munca dvs. zilnică. Acest lucru se întâmplă, de exemplu, prin opțiuni de procesare mai eficiente și printr-o funcție de ajutor sofisticată. La prima vedere, programele individuale s-au schimbat puțin, dar au fost adăugate câteva caracteristici noi.

Caracteristici noi în Office Home & Business 2016

Cu ajutorul cloudului, puteți să vă conectați cu alți utilizatori, să distribuiți fișiere și să fiți flexibili spațial.
Office Online sincronizează cu contul OneDrive, astfel încât să puteți vizualiza și edita fotografiile, documentele și alte fișiere de oriunde.
Rețeaua în timp real permite editarea simultană a documentelor.
Cu noile șabloane din Word și Excel, precum și noile șabloane PowerPoint în format lat, puteți prezenta idei și mai atrăgătoare.
Excel declanșează calculele de tendințe și analiza seriilor de timp într-un singur clic.
“Clutter” vă asigură că cutia poștală Outlook este întotdeauna ordonată.
Asistentul de căutare “Spuneți-mi” vă ajută să găsiți mai rapid funcții în cadrul programelor.
Programele individuale sunt capabile să învețe și să analizeze modul de lucru pe baza modelelor periodice recurente.
“Insights” este legat de motorul de căutare Microsoft Bing și oferă posibilitatea de a căuta informații de context (de exemplu, fotografii, intrări din Wikipedia) direct din aplicația Office.
Funcționarea optimă pentru ochi permite fundalul noului ecran, mai întunecat, din “Tema Neagră”.
Lucrul în cloud OneDrive

Un focus al Microsoft Office Home și Business 2016 se referă la utilizarea serviciului cloud OneDrive. Aveți la dispoziție 5 GB de spațiu de stocare pentru a încărca fotografii, documente, muzică și alte fișiere, după cum doriți. Cu accesul simplificat la datele dvs., îl puteți deschide și edita practic de oriunde. Asta te face mobil si flexibil. În plus, partajați conținutul cu prietenii și colegii prin intermediul cloud-ului. Acest lucru permite lucrul în comun asupra proiectelor. Prin intermediul rețelelor în timp real, puteți urmări exact ce se schimbă pe ce document.

Tranziție fără probleme pentru utilizatorii Office 2013

Utilizatorii Office 2013 își vor găsi drumul direct în Microsoft Office 2016 Home and Business. Evident, cu greu puteți vedea ceva nou în programe. Îmbunătățirile din noul pachet Office sunt folosite în principal pentru a lucra mai eficient și pentru a conecta utilizatorii unul cu celălalt. De aceea Microsoft a renunțat în mod deliberat la prea multe caracteristici noi în cadrul fiecărei aplicații. Designul curat deja cunoscut de predecesorul său poate fi găsit și în Office 2016 Business. Interfața prietenoasă oferă acces rapid la toate programele și instrumentele.

Office Home and Business 2016 este destinat companiilor și utilizatorilor privați și oferă o bază stabilă pentru munca zilnică pe PC. Aplicațiile obișnuite de birou, cum ar fi Word, Excel și PowerPoint, vă sprijină în completarea sarcinilor.

MICROSOFT OFFICE HOME AND BUSINESS 2016 – CERINȚE DE SISTEM
platformă
Windows

Sistem de operare acceptat
Windows 10, Windows 8,1, Windows 8, Windows 7 Service Pack 1, Windows 10 Server, Windows Server 2012 R2, Windows Server 2012 sau Windows Server 2008 R2

procesor
1 GHz sau mai rapid, procesor x86 sau x64 cu set de instrucțiuni SSE2

memorie principală
2 GB de memorie RAM

Spatiu pe disc
3 GB

placă grafică
Grafica accelerației hardware necesită o placă grafică compatibilă cu DirectX10.